S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


19.2.2012 ON Sunday, February 19, 2012 AT 12:40 PM

Tarikh tuh ,macam ta sangka da masuk tahun 2012 kan ?dah dua bulan dah kan ?tarikh tuh ialah tarikh keramat bagi semua penghuni kolej kediaman kvbp ,kenapa ?kerana diberi peluang pulang ke rumahku syurga ku lah :D’
Balik rumah kan ?balik dengan syahmi ,balik macam biasa but ataih bus dia berdiri dulu sebab tadak tempat kosong aku duduk dengan nana ,baguih aku landing atas nana punya riba then bangun dengan muka baru bangun tido canggak satu bus.
Before sampai akd BJ dapat peluang talking dengan syahmi .sampai kad BJ pie makan KFC semua mata memandang kami ,baju sama sebab baju kvbp .duadua pakai track ,then slipper sama beg skolah pun sama .makan buad bodo then terus balik rumah ,even sat wani tetap happy selepas pulang dari penjara .hahah :D

Photobucket



Older Post | Newer Post