S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


5.2.2012 ON Sunday, February 5, 2012 AT 9:55 PM


Dah 1 year 7 month ,syukur alhamdulillah ,cepatnya masa berlalu kan ?harap kami tetap kekal (: tapi kami kena kejar cita-cita dulu bak kata nenek dia .okie apehal ada gambar baju nih bukan gambar kami berdua ?actually tadikan my mom bagi baju dia sebelum kawin dulu ,so ni je baju dia waktu kawin yang aku dapat ,dia kata baju nih ada dua ,one baju melayu and one baju kurung nih.

My mom             :ni baju time abah dengan ibu kawin dulu ,kami tempah sekali
Aku                    :ooo (sambil belek baju tuh)
My mom             :nanti menantu abah akan dapat baju tuh
Aku                    :mata dah macam pakai lensa berseri-seri and senyum sampai ke pipi
My momo           :ta pa ,baju tuh nanti lpas kawin pakai lah .
Aku                    :angguk ,senyum .terdiam

kami dah berjinak-jinak pakai tudung syiria :)
Photobucket



Older Post | Newer Post