S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


story rojak ON Sunday, January 29, 2012 AT 1:16 PM
Time to end this holiday ,because hari nih dah nak kena balik asrama (: nenek still sakit ,macam tanak balik je ,tapikan mak cik wani dari KL datang so wani sure depa semua boleh jaga nenek .hewhewhew,ngada-ngada kan ?nak baca story tak ?story budak sengal nak dak ?maaflah writing kami macam budak tadika :D ,so meh wani ceta skit naa.
Korang time holiday mesti bnyak HOMEWORK kan ?wani pun banyak ASSIGNMENT ,hahah gedik nak bebangga sket (: sebut pasal assignment wani kena buad buku skrap tajuki dia masalah sosial ,alah yang g buad kad umah nenek syahmi tuh ,then wnai balik umah siapkan skit2 kan ?so dah siap semua wani g lah peint kad kedai sebab printer rosak.
Nak dijadikan cerita happy ,wani lupa save kesimpulan ,aduh ,mmg gila lah ,lpas dah print adeq wani tgah phthocopy baru perasan ,so wani masuk PC ,guna jap ,print tajukje ,then balik umah suruh syahmi print isi dia ,nasib syahmi hensem ni ada ,hewhew ,kenalah memuji kan ?habis bab puji bebagai naa ,jum mulakan hari ini dengan senyum seikhlas menggunakan ubat gigi darlie .
Da nak balik asrama ,sedih ,tapi at semua ta best tentang asrama ,sometimes ada yang best gitu (: ,so this is what we call experience right ?betoiii ka aku eja ?gasak arh .

Syahmi jangan lupa bagi saya semua barang-barang yang saya perlukan tuh (:
nah hadiah skit ,nih untuk kawan2 yang ta rety buad statistik :)

Photobucket



Older Post | Newer Post