S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


darah apakah aku ? ON Monday, January 9, 2012 AT 12:19 AM
 

Hahhah amacam ,sehad ?meet again naa ,tgok tajuk darah ?auch ramai takod darah en ?so ,nak tnya korang darah apa ?haih aku sebut ni semua pasal borang apa tah tuh ad eke dia tnya aku darah aku group mana ,manalah aku tau ,at last kan ?ikud ayah pergi mydin ,depan tu ada derma darah etc so ayah kna amik darha kad situ bawak p hospital.
Nak dijadikan cerita tadik aku pergi check ,and you know what ?darah O weyh ,auch sama dgn syahmi lah :D ,tapi APTB dia ta perlukan aku ,so nak kena cari yang perlukan aku ,NVM my family ada.
Photobucket



Older Post | Newer Post