S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


cerita kami ON Thursday, January 5, 2012 AT 9:14 PM

Assalamulaikum ,korang sehad tak ?tengok tajuk cerita kami  .sumpah boring so jangan baca tau dak ?jangan bazir kan masa membaca entry bosan saya nih ,wani dah warn kalau korang baca jangan menyesal eh ?betul nih nak baca ?haih tgok dah bosan dah nak baca apa baru baca skit dah nak tutup ,alah t abaca pun ta pa entry ni di buad untuk MUHAMMAD SAYAHMI AMIS NOOR  so kalau korang tak baca puns ta pa aih .
Tadi wani pergi amik sijil berhenti skola ,syahmi pun amik ,huh kami berhenti skolah ank kahwin ke ?ha ah nak kawan lari berdua berhenti skolah nak pergi siam hoiii ,hahha kidding gila ke hapa ?nak kawin lari ,buad susahkan mak bapak ,dah la mak bapak sanggup korban semata-maa untuk kita jer ,bersengkang mata jaga kita siang malam ,acece dah dapat SHORT syarahan nih.
Kami amik sijil sebab nak pergi skolah lain lah sayangs ,hahaha ,yang tu nanti story ,nak cerita apa aku buad sepanjang hari nih ,first piee amik sijil sekolah ,then syahmi pun piee skolah dia ,then dia mai tunggu wnai akd bus stop skolah ,kami terus naik bus piee BJ sepanjang piee BJ a drama happen tapi syahmi tanak cerita so wani puns tanak cerita ,amanah nih.
Sampai BJ drama tak habis piee maxis center ,piee nak bukak number ,depa panggil aku miss weyh bahagia sait hahah ,aku nak bukak number tu dia kata apa tau ?guna bil enam bulan baru tukar piee prepaid kalau nak bukak ,toyaaa ,gila kah ?baik beli number baru en ?so aku dengar je lah cina tuh tipu aku blablabla.then amik sim  and ic aku chow,jalanjalan pergi BJ.
Sampai kad BJ balik drama tamat .hahaha ,kami piee makan tau ?aku amik nasi goring daging merah and telur mata ,dia nasi goring ikan masin ,aku bagi dia telur tu ,half half ,aku setengah dia setengah ,auw sharing is cari gitu <3.dah tu aku nak beli slipper but SMP closed lah dear,so pikir nak beli apa kan ?wani choose beli baju lah .
Bila piee dgn syahmi dia puns duk menyibuk tgok baju perumpuan semua ,haih kalot betoiii pak cik tuh en ?then wani nak beli patug untuk bawak pergi asrama but duit ta lot maaa,pusing cari yang murah ta nampak haih.so ,wani beli aeskem lah ,beli dua kasi syahmi and wani ,kami makan dua kad luar tuh ,yummy wani makan gila punya comot dia tolong lap ,dia tanak kasi wanilap sendiri haih ,lwak.
Mesti masa wani makan sampai ada misai haih .makan sambil nak cepat then check duit sebab a cukup nak beli patung tuh ,tetiba syahmi cakap jap eh ,then dia kasi aku duit beli patung tuh ,auch thanks syahmi,sayang awak tau dak ?lepas dapat tuh ,haih aku layan benda tu saja lah abis syahmi wani tauk tepi.hahahha kesian dia.
Hari ni aku turun jauh pada tempat biasa tau dak ?syahmi try tempat baru huhu (: btw syang awak <3

Photobucket



Older Post | Newer Post