S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Result PMR ON Sunday, December 25, 2011 AT 11:49 PM

Lah masih hangat lagi pasal nih ,dah la ada kenduri ,wani rasa macam segan nak piee kenduri ,ya lah bila cakap form 3 mesti smua tnya PMR dapat aapa ?ha lah ,cek ta dapat 8A malu hoiiii ,malu.okie kadang kadang kan ,wani tertanya ,kenapa depa ta bersyukur dengan result wani ?wani punya penat usaha bila dapt result depa kata ,tu ja ?haih mmg geram kan ?
Bagi wani result nih ,mmg layak wani dapat.kenapa ?no extra class ,amik pun hari sabtu tu pun p kelas KH je (: ,tution ?hahah ta dak teruih baq anx.dalam kelas slalu pening lepas rehat ,seminggu ,3 ,4 hari demam ,p skolah keja tido sebab sakit .
So wani rasa mmg okie lah result nih ,sebab wani tak gagal ,and wani da usaha keras ,masa exam memang bertungkus lumus lah wani kerjakan buku tuh ,smpai conteng-conteng.hurm tah la semua cakap result wani teroks ,sapa ?family lah ,so lepas nih maybe ikut jejak abang wani ,dari SMK Bukit Gambir move to SMV Kulim.
Kalau nak cakap pasal result abang wani lah menang ,but I try harder ,I try to learn the subject that I fell hard to catch up ,that I always fill ,and I get it ,I never dream that I get C for math ,but I get it.so thanks to sya Adriana for helping me and for syahmi even dia marah semua tandanya dia nak wani bejaya kan ?thanks marah kami malam tu (:
Result wani ?tnya pi seribu kali ni jawapan wani.
Wani punya result Air Batu Campur ,tada E ,ada A lebih pada sekoq(:

Photobucket



Older Post | Newer Post