S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Meet My darlings ON Thursday, December 15, 2011 AT 5:00 PM

Holla baru hari ni ada kekuatan menulis entry bsemalam gila punya penat ,okie semlam kan saia jumpa my boyfie senyum bukan smpai telinga da cecah kepala dah.punya nak menipu lah kan ?pagipagi bangun dah,ya lah semngat lah nak jumpa buah hati pengerang jantung ,siap apa smua trus keluar.
Sampai ja kad Bj trus pie tempat biasa ODW nak pie tempat biasa dah nampak buah hati wani dari jauh ,dia kata wani jalan macam artiss ,ha thanx naa.jalan p kad dia then trus p cari top up kad mak wani but top up digi so ta boleh buad supersaver digi ta da supersaver kan?
Lpas beli top up kami p karokea sebab ta tau nak merayap mana lagi ,wani dua lagu ,lagu yang sama ,sebab ta sempat nak nyanyi dari awal aku bukan nyanyi pun main ja lebih ,gila en wani perabis duit pakwa je.lpas nyanyi kami p mana eh ?ouw kami p cari kerongsang ,tapi tada so kami p lepak2 :) kami ada pot baru lah ,lepak lah sngat tangkap gambar jha :)
Anyway even jumpa sekejap jha tetap happy tah la rasa berat hati nak seprate but apa  boleh buad kan ?haha ,so the end lah cerita kami jumpa wani tada bnyak cerita otak membeku lagi ,alahai otak ,awdlah kau bengong skarang ?
Photobucket



Older Post | Newer Post