S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


kenduri :) ON Monday, December 5, 2011 AT 6:52 PM

Hahahah ,entry ni semalam punya cerita naa,saja nak post jugak sebab tada idea tanak bloggie nih berabuk :D .hari sabtu malam ada entry kan yang cerita pasal nak p kenduri ta gosok baju etc kan ?wani pergi tiga kenduri tau .penat ?jgn tnya lah :D
First siap2 pukul 12 cham tu trus p kenduri kad dewan kediaman polis kod tah la ,kenduri dia simple and biasa ,ta meriah puns ,pelamin lawa ,baju dia pelik skit biru plus meroon pelamin putih kod ,whatever tu smua masing2 punya citarasa kan ?wani Cuma makan nasi skit je :)
Sec kenduri dekat sri anjung kod tah la kad kantin usm ,tempat strategic habis meriah pun meriah ,baju warna kelabu :D ,yang best makanan dia ,ada cendol ,bubur ,kuih and TEH TARIK .and dekat dgn kolam renang so macam tenang gitu .tapi ta makan nasi puns da kenyang :D

Then trus balik rumah ,balik rumah ,da bukak tudung then ayah cakap na p knuri kad golf resort *tipu ja*,walaweyh lilit and belah ikud ayah naik moto tiga orang ,then p rumah kawan ayah yang sekampung dgn kami ,naik keta tinggal moto situ.ayah wani drive kawan dia suruh ,smpai kad tabung haji kawan dia lagi sorang dah tunggu dah.

 
Kami trus masuk dewan mutiara ,masuk 2 ta dapat telur kenduri puns dapat one drop perfume ,ceh kenduri org loaded ,tempat makan pun cun ,Cuma satu jer tempat nak amik makn so queue punya panjang lah ,alahai baru nak kata best ,makan okie lah ,ade jeruk and nasi ,pengantin dia ta bersanding puns :)
Lepas makn lepak akd luar nak beli kuih sepit da habis :( Lpas tu masa kad situ sorang kawan ayah cakap 

Pak Cik :: yang ni yang sulung ?
 Abah    :: ha
Pak Cik  ::nanti jadi tokwan lah
Abah     ::*keliru* baru 15 belas tahun.
Pak Cik  ::ou*tahan malu*

Muhaha first time org cakap wani tua slalu duk nampak wani muda ,hahahha ,so bangga :D

Photobucket



Older Post | Newer Post