S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Suami Makan Komputer ? ON Saturday, November 26, 2011 AT 9:22 PM
Tadi time tgah chat dgn syahmi guna YM  tetiba dia ta reply ,egad kenapa rupa2 YM mmg gila :) then dgn geram sebab tak tau napa dia ta reply wani pun offline and trus pegy check tempura ,tgok2 da boleh goreng ,so dgn bakat yang ada wani amik kuali boh minyak,buka api, gunting tempura.then nenek wani mai.nenek suruh tambah minyak ,alah baru angan2 nak masuk master chef.then masa goreng tuh wani kan penakot so tauk benda tu dari jauh then mak cik wani gelak ,jahad betoy and ea ajar cara letak pelan2.


Pak Cik :: Dia mmg ta reti masak ,makan dia tau lah ,tido,main komputer.
Wani :: Nak blaja tahun dpan nak amik course komputer
Pak Cik :: Habis tu nanti kawin nak bagi suami hang makan komputer ?
Wani :: Diam
Mak Cik :: Pak cik tgok dah gambar dgn pakwe
Wani :: Tempura ni kalau da masak jadi warna apa ?
haha ,mak cik wani pun ta syak wani nak tukar topik and trus layan :D
Photobucket



Older Post | Newer Post