S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


21/11/11 ON Monday, November 21, 2011 AT 9:29 PM

Hai hari ni kan wani pie mydin ,eleh piee mydin puns kecoh mina nie org duk pie ta kecoh puns ,hey shut up there something I wanna told u ,if tanak ,go cau2 ctrl + w.Pagi2 dah kena bagun ,apehal ?ha la kna p ngaji yalah da khatam skarang kena balas ,takan ta boleh buad kan ?msty lah buad.balik ngaji siap2 trus vroom dgn keta mama piee mydin ,mama bawak keyh bukan wani.smpai kad mydin kami p beli aq-quraan ibu punya ,msti pening kan ?sat mama ,sat ibu ,abah wani kawen dua kah ?tak lah mama a.k.a mak cik ,ibu a.k.a mak kandung ,knpa panggil mama?tah da celik2 panggil mama ,tiru my abg :)

Lpas beli and bayar my second auntie yang wani panggil ateh amik al-quraan tuh and masuk mydin kad bahagian ikan ,so I and my beloved adeq cumil pegy lah jumpa Mr Querida ,adeq wani terkejut lah ta penah2 wani bawak dia jumpak syahmi .muahahaha ,padan muka dia ,muka takod bhai .Lpas tuh kami trus p cari kedit ,cari mia cari at last pegy beli dekat  7E ,adeq wani pegang tgan syahmi time jalan and tgan wnai jugak ,macam bawak anak gituuu ,muhahaha ,gatai kan ?lpas beli tuh ,kami p beli air and ,cheesy wedges kad KFC ,syahmi kja usyar wani ,tahu lah wani cumil ,muahahahaha.then kami makan kad bawah pokok ,tmpat tuh agak sunyi lah tapi ta pa kami bertiga and ada org lain lagi.

Time makan adeq wani refuse makan cheesy wedges ,gedik lah dia slalu nak jer.time makan tuh wani tnya dia nak aeskem ta syahmi nak blanja*nak bodek adeq ipar letuw*syafiq pulak sat geleng sta angguk lawak gila ,kami dua gelak ,cham ni kod rasa bila ada anak kan ?ceh gatai lagi.then ada kakak nih indon kod dia jalan2 then dia tgah cakap then bila tgok adeq wani dia jerit babyyyy ,smbila lambai2 bagai ,muhahaha jelez wani ,kakak yg ada dekat kami pun cakap dia cumil ,aduh ,malas lah ada anak cham ni ,nanti smua cakap anak wani cumil termasuk papa dia :(*muahahah gedik ,gatai*skali skala gatai puns ngeh3.

Lpas makan trus wani cakap nak piee kad mama ,tgok2 mama dah nak piee food court so piee kad syahmi suruh dia hantar ,ngada2 tak sebenarnya rindu malu nak cakap lah :D ,dia pun hantar lah ,lpas tuh wani paksa dia balik cepat .then dia p bus stop naik bus p cari kja .nanti dia kja wani sedih ,tapi apa boleh buad kawain nanti pun cham ni.*gatai balik*wani piee food court makan lol ,kami makan nasi gorieng adeq wani mia lapar sian makan sampai licin ,tulah tadi jual mahal ,padan muka cek.

Time makan ,ada satu family nih ,wani usyar sebab baby dia lawa so kata biasalah anak cina ,then tgah makan mama wani cakap depa jepun ,mak aih duk meja blakang wnai then bila dgar depa cakap ,yeahhh mmg jepun lah ,baby tuh cumil ,pegagang berus gigi plus lambai2 kad adeq wani ,tapi dia ni kedengoi buad bodoh dah baby tuh cumil pakai gelang kaki hello kitty pink gitu :D .da itu sahaja :D

p/s:: syg kalau dah keja jgn lupa I ,family solat and igat even kita dah boleh kja jgn senang2 berhenti blaja keyh ,tanak jadi macam depa2 yg buad kja tnpa berfikir tau :D
Photobucket



Older Post | Newer Post