S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


bloggie ON Saturday, November 19, 2011 AT 11:10 PM


This awesome blog mengahadapi masalah dan terpaksa memulakan edit dari first to last bermula dari template denim yang biasa hingga ke sekarang ,and now I have a lot of works to do not only about blog but facebook ,I almost forgot about then contest that I have join ,saia harap smua akan berjalan lancar ,kalau kalah pun x pa amua di tangan tuhan :)ceh tragis ,lawa tak design skang ?rasanya mostly 100% changes right ?tah lah hope korang suka :) apa eh yang ta tukar ?wani jer kods kan ?sorry terlupa nak print screen yang lama ,daripada pink ke pink plus hitam :D,lpas nih nak edit blog syahmi sebab blog ni kami edit dua so turn blog dia pulaks ,n nanti nak edit blog lagi satu ke blue :) warna biru ,hahahha !
p/s ::i and blue ?

Photobucket



Older Post | Newer Post