S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


The last day of school ON Saturday, November 19, 2011 AT 6:25 PM

Okei this yea mmg lain ,y ?first cuti akhir tahun start with Thursday.hurm pelik kan ?slalu ari jumaat ni semua sebab SPM A.K.A SOALAN PENUGGUN MAYAT .last day ni pun x macam last day yang lain ,it end with sadness ,y ?sebab slalu bila last day smua happy bagai kan ?but kali nit a da lepak gelak ramai2 ,tada sedih2  menanages bila tahu ada yang nak pindah smpaikan ada yg ta my pun ada ,last day skola harap smua mai ,tapi apa yg kita rancang tak selalu akan menjadi kan ?redha ja lah ,rindu kengkawan yang waktu form one and form 2 dulu ,seyezly mmg terlalu rindu :)last year ada prada plus dapat teddy ,ta kesah lah jnji ada kawan dah happy ,sblum balik ,wani Cuma salam salam dgn yana ,mata nak meluahkan beban tapi ,tanak ,tahan jha and dgn selamba wani cakap macam ta jumpa dah ,sebak kad dada nit a da sapa yang tahu \\lorh macam gampang//
Balik skola jumpa syahmi kad BJ then disebabkan awesome news kami piee naik Bj cari hadiah for adik wanna be wani ,ceh gedik mimpi jha kod kan ?actually adeq syahmi nur syahirah binti amis noor get 5A in UPSR congratulations syahira ,kami share duit belikan dia hadiah ,habis beli hadiah rutin harian beli cheesy weges maybe last day makan tuh dgn ditemani buah hati penggerang jantung :) who know apa yg akan jadi kan ?
Lpas beli trus piee bus stop tunggu bus ,smbil tuh makan wedges ,eckeli mmg wani takod apa yg syahmi ceta kad blog mmg tu yang wani atkodkan slama nih ,bila cuti ,wani Cuma takod wani hilang dia ,bagi wani he my everything even kadang2 kami gado ,wani ta pena fikir apa akan jadi without him ,he means a lot to me :)dalam bus ni jha wani and dia cakap .lpas dia teman wani smpai jejantas but dia tanak balik ,time nih kami gado ,sebanya wani takod nanti dia ngamuk sebab dia cakap di rindu wani ,then dia cakap dia mintak satu ja dia mintak nak tengok wani jalan ,wnai tak boleh balik lambat sebab ada hal.syahmi actually org ni lagi rindu awak ,tapi kita kna jaga smua tuh cukup lah dosa kita dgn berkapel ,berzina hati dan sebagainya ,kalau boleh elek ,baik kita elakan :)

Photobucket



Older Post | Newer Post