S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


si dia ON Wednesday, November 16, 2011 AT 10:55 PM

Kad skola sunyi jha ,wani tido kejap sebab tah penat and macam2 skit lah :) yaan cakap muka macams kait but chill wani msty kena enjoy jugak ,rehat ayu blanja makan nasi :) then main uno smpai balik ,baca novel jugak smbil dgr mp3 ayu :)balik ayu blnja aeskem :)duit 100 esok kod amik XD
Turun bus syahmi dpan mata dah dia kasi cheesy wedges .then amik lah rezeki weyh .amik tuh then tgah jalan dgn syahmi nak beli yana top4 and manik2 .then kat depan cakap dkat syahmi tingin nak baju tu lah apa , p cari besar gedabak !so beli t-shirt jha ,then mntak syahmi lotion and beli air 100 plus weyh ,nak makan dgn chezy wedges makin habis comot ,syahmi belikan air mineral cuci tgan .
syahmi pulak kna simbah dgn 100 plus sebab wani ,kahkahkah.syahmi skang dah pandai merajuk ,buad muka smua boleh je !nak kena ,wani pun pandai buad and much better !then naik  bus ,wani sembang ngn dia pasal holiday ,smcam takod trus ,nanti ya la ta jumpa sait msti dia tak syang dah kan ?tah lah ,wani pun tak tau but dia janji plus sumpah.should I trust him ?tah laa ,redha ja lah jodoh di tgan tuhan .
dia teman wani sampai jejantas then dia balik lah ,salam dia :)

Photobucket



Older Post | Newer Post