S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


9 november 2011 ON Wednesday, November 9, 2011 AT 9:33 PM
Hari ni  balik skola macam biasa lah kan ?then smpai kad bj dia ada kad bus stop ,trus kamy jalan piee bj piee tandas but tandas kad bawah asyik full naik p third floor punya ,amik dia kna tunggu wani laa :)) lpashabis smua trus p cari something ,cari punya cari jumpak kad mydin .
Habis belibeli barang piee cari stoking  then syahmi nampak satu kedai kasut jual stoking ,cute warna putih ade love2 kad hujung kaki :D love tu warna pink ,ya lah nanak pakai p skola kena lah putih kan ?habis beli apa smua duduk kad satu tempat nih pakai stoking lah ,then dia punya suruh wani sumpah bagai takod wani lari tanak potong  kuku ,wani la ngok egad dia tak bawa pengepit kuku ,so piee tunjuk kad dia tiba2 dia bawak kuar pengepit kuku aduh ,mmg kena lah.habis potong kuku dia nak piee satu kedai tah nak beli apa siap ta bagi wani masuk ,tgok2 kedai tuh pindah piee mana tah ,so trus balik ,but hari ni best ,diaa baik plus suka cubit2 dia banyak2 kali ,hahahah,sorry dear :D
Photobucket



Older Post | Newer Post