S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


raya haji :) ON Monday, November 7, 2011 AT 4:01 PM
Hello rindu x ?x ?x heran ,majok sebulan tanak blogwalking .he ngada2 en ,actually nanak ceta fasal hari raya haji yang make me flowering
Fuh bangun teramat awal sebelum subuh tau ,mandi apa smua duk berebut bilik air dgn bapak wani sibuk jha .lpas mandi gosok baju semua n plus selendang.hbis siap smua kami p masjid sungai batu.first time solat hari raya aidiladha nasib time takbir aq ta rukuk hahaha:) ,masjid tu lawa weyh aq suka plus kagum first time piee solat kad situ kod,waktu pagi tadi macam2 aq doakan :) adlah #wink2 dalam masjid smpat g duk mcj dgn syahmi ,dia ta mandi lagi busuk mia orang.then dia pun piee solat situ ,habis solat kuar nak piee kad ayah nampak ea kad kerusi batu tuh duk buad macho ,tapi saja kaver buad2 ta nampak n plus jalan kaver habis lah ,da la wani cun hahahha.
Lpas habis piee kubur and rumah my kzen balik lha tunggu apa lagi kan ?time balik depa duk sembelih lembu ,seyezly tgok lembu tuh kesian sanad tapi apa boleh buad kan ?then adeq wani syafiq mmg gedik2 na piee tgok smpai hujan baru blah ,smpai umah duk lam keta dulu sbab ujan mlaih nak kuar.
Smpai umah bukak baju and gosok balik ,tetiba kawan wani msyej cakap nak mai umah ,da lah ayah wani nak makan time tuh ,so kami lepak2 kad bawah ,then wani agak ayah wani da habis makan ,wani  ajak depa naik rumah wani , wani masak tau!ceh tipu kek saja wani buad menggunakan jari yang cumil2 ini :) lpas makan kami masuk bilik wani cuba nak pakai lense tapi pedih yang teramat so wani decide tanak pakai ,lagipun takod lah apa2 jadi ,x pa mata wani kan serupa pakai lense dah ,hahahha.hari ni wani pakai celak , ya lah budak baek mana make up.
Habis make up smua dah ada plan masing then wani suruh syikin teman but kawan dia mai dah nak amik dia ,at last kawan dia hantar wani kad taman sahabat ,tiba2 wani col kawan wani , dia kata yang dia ada rumah nenek dia ,pulak dah takan nak suruh budak tu stop kan ?so terus jha lah ,btw tq dasira .okie sampai sini lagi satu tunggu raya Haji Part II nak tunggu syahmi post dulu.
Photobucket



Older Post | Newer Post