S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Barbie ON Sunday, October 30, 2011 AT 6:29 PM

Saja nak cakap pasal barbie :) hey korang tau kan barbie 2 apa ?sapa tak tau dia katak penyek ,yalah Barbie tuh mmg famous kalah si beskut famous amous tuh ,Barbie mmg amatamat dikenali kan ?alah jawab lah dalam hati supaya syasya ta bercakap sorang2 .
Mengikut wikipidia yang syasya baca Barbie di perkenalkan di American International Toy Fair pada 1959.barbie terdapat dalam pelabagai produk ,mesti ada maacm2 produk kita boleh tgok dekat TV ,even skarang Barbie dah tenggelam and baby alive semakin menaik ,tapi masih ramai budak kad luar tu main barbie ,ta caya suda.
Ken, Skipper dan Francie juga adalah saudara kepada Barbie.kalau nak tau Barbie nih ade website dia sendri ,korang mesti dah tau kan ?alah yang www.barbie.com tuh ,yang bnyak maianan tuh ,beta girl lah apa lah ,makeover ,and etc ,baru jer hari tu main game nih dgn adeq
Okie tipulah kalau syasya kata syasya ta pena main Barbie ,ta silap sampai darjah enam syasya main Barbie ,lawak pun ada ,skang ada jugak Barbie yang tinggal ada jugak yang tinggal kepala ,badan ,kaki ,hahahah.syasya tepikir balik apa yang hebadnya Barbie nih ?dia patung jha ?smpai ada website bagai ,smpai syasya sanggup habiskan duit mak bapak beli Barbie nih ,and teriak bila ta dapat .tah la kan ?tapi orang kata ta bule main anak patung t dia mintak nyawa ,ngeri .dulu kecik2 slalu byang yang dia akan bagun cekik syasya macam ceta chucky .ha2 gila kan ?
jum layan sket gamba barbie

lawakan ?macam aq 

 eh2 ni bukan barbie tapi gaun barbie :) syahmi nanty kita kawen saia nak pakai baju nih ,nak jugak2 ,tau .


Photobucket



Older Post | Newer Post