S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


nanak ramai followers ? ON Friday, October 28, 2011 AT 12:20 PM
syasya tahu mmg smua nak ramai followers ,syasya ngaku dulu syasya macam korang .then baru tersedar buad apa ramai followers but no readers ?kan 2? so tanak followers2 dah .but syasya nak tegaskan kad sini bukan follow you follow me back syasya x kesah yang tuh .but syasya nak tegur yang korang nak ramai followers tapi napa p sorok kotak followers korang ?alah kadang2 butang followers tuh gila sket,so cham na nak follow kan ?cuba tgok blog yang ramai followers ,depa ada kotak followers kan ?so jgn rsau kalau ada pun orang akan follow ,biarlah followers sket pun tapi jgan sorok2 tau .kadang2 nak follow tengok ta bule cari kotak follower tgok2 ta da so trus tutup blog 2.lagi satu jgn p buh kotak tuh kad bawah header ,y ?berat duh .load lambat n jgn jugak letak dekat bawah sekali .y ?sat owg ta nampak trsu blah x follow pun .okie syasya tau blog syasya bukan hebak pun smpai p condem2 blog owg lain ,but cuma nasihat :)



Photobucket



Older Post | Newer Post