S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


603 follower ON Sunday, October 23, 2011 AT 2:07 PM
Huh semalam tak update kan  ?sorry smalam sibuk pagi bagun awal balut hadish then p kenduri balik msti letih kan ?lagi2 malam tuh tido lambat sebab keluar dgn family pukul 2 baru smpai rumah .bila malam p makan KFC kawan ayah ajak plus blanja ,malam2 layan kerenah MUHAMMAD SYAHMI BIN AMISNOOR yang semkain hari tah la semakin jelez nak mampus .
Okie back to the point dalam x sedar dah nak masuk  10 months 3 weeks and 6 days syasya berblog nih ,at first target follower bila genap setahun berblog seramai 500 but nak terkejut da melebihi 600 iaitu 603 syasya tak tahu sapa follower ke 600 lah takod tersilap ,btw yhanks sebab sudi follow blog ni yalah syasya bukanlah blogger hebak nih :)thanks tau :)

Photobucket



Older Post | Newer Post