S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


20.10.2011 ON Thursday, October 20, 2011 AT 10:28 PM

Hari nih kan outing maa..actually buakan outing tapi lebih kpda beli barang :)..x piee skola pun ,pagi2 jaga adeq aq yang kecik kad umah mak aq kuar jap ade hal ,mak balik bawak makanan bnyak.makan2 smua tgu adek aq yang darjah 2 kod p skola aq p tunggu bus skali,alih2 bus tuh mia bus stop tad a dah so aq jalan sowg2 p tunggu kad batuban pulak jauh tuh.redha jha la da nak piee punya fasal.

Naek bus 301 smpai2 aq marah syahmi,sblum tu mmg da gado.y ?sebab suruh dia tunggu kad bus stop alih2 dia ada kad depan kedai hotlink ka apa tah yang dekat jugak la dgn bus stop tuh!aq gram gila,punya lah duk takod sebab mamt gatai dalm bus tuh duk usyar pelik plus mengatai dah la aq bwak lappy suruh la dia p tunggu dia tak p angin satu badan lah .tak guna mia boyfiee kan ?kan ?bila aq cakap dia cakap kata dia baru nak piee da Nampak aq !

Tapi dalam marah2 dan aq tarik air gas 100 plus yang aq suruh dia belikan then kasi dia lappy boh dalam beg dia.trus jalan cepat2 p toilet betulkan tudung yang dah gila.kuar pada toilet dia Tanya marah kah ?sebab tanak panjangkan cet aq cakap x dah ,then odw nak p karokea beli kad adeq aq kerongsang depa.p karokea 8 lagu kod kamy nyanyi 2 orang aq amik mia bnyak lagu dia bapa jha :)
Habis nyanyi dah dekat pukul 4 piee MCD makan.makanmakan smua,buka lappy.buad apa?nak download themes lah untuk fone sony aq skali mntak tolong dia buadkan flashplayer aq yang da gila.dah abis apa mua kan.tgok2 da 4.30 kalut lah barang apa x beli lagi.

Trus p cari selendang kad aq,aq bel warna hitam pulaks lah pink dah ada hitam jha tada,cari scarft ta da so geram lah.trus ajak dia p cari barang2 lappy aq yang shumil neyh.time odw tuh p satu kedai beli baju nak pakai dgn cardigan etc.first pegy cari beg lappy then ada satu kdai but ta berkenan di hatilah p lah beli lcd cleaning tuh kan,then syahmi kata beg lappy situ lawa2 p pulak belek2 tnya yang satu tuh 30 lebih tapi aq ta mnta yang tu mnta yang first aq Nampak so aq tnyalah ,dia kata RM 15 ja.yabedabedu aq amik la.warna pink tau tak ?kecik jha shumil.masa tu terpandang pulak headset warna pink aq cakap nak but syahmi cakp jalan dulu so jalan la dulu.p cari cooler then stu kdai nih ada cooler warna itam,kaka tuh cakap nsib tada warna pink :) sebab tad a headset lawa2 dah patah balik p kedai tuh beli headset warna pink lawa n oh-sem tgah guan :P 

Turun pegy cari baju pulak nank yang macam sweater2 alih jumpak baju warna pink lawa tgan dha trenda skang RM10 jha macam x percaya.da tuh cari baju lagi satu pulak kali ni baru amik warna itam maa.tnya dia kelabu kah itam dua warna jha ada dia kata itam tuh lawa so amik lah.dah turun apa mua baru egad nak beli legging untuk p THE CARNIVAL syahmi jelez pluas marah2 ha la aq beli legging bagai then nak p bukan dgn dia so rsau lah,tak tahu lah rsau takod jadi apa2 or takod syasya curang.

Beli smuasmua,p beli KFC jap untuk my family,my mom pun ta masak elok sanad lah.lepas tuh g beli air dahaga sanad2 even hujan,beli credit kad mymom tapi yang terkejutnya kna cas 0.50 untuk digi ta adil betoy.ta pa sabar2 mak mia fasal kan ?p tgu bas tba2 304 yang my slalu bila tgu tanak my ni tak tgu my.bnyak ouw barang nak bawak sib syahmi temankan.balik jalan dalm hujan :( so badan x sedap lah skang nih.
Photobucket



Older Post | Newer Post