S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


19.10.11 ON Wednesday, October 19, 2011 AT 10:30 PM

Holla hari ni dapt trip pergi taman botani n belia free :)wee hari ni aq asyik baca novel,so aq x bercakap sanad lah.nina kasi nove neyh 97 bab,but da habis.
Balik tuh aq tgok dia dah ada kad tmpat slalu.aq terus kasi dia MP5 dia balik,penat aq guan smlam x bule,rupa2nya MP5 tuh na kasih sygs lah kna soft2 tkan dia aq ganaz2.lpas tuh p makan share duit sebab aq mmg pening ta mkan seharaian,aq mkan smpai dah nak abis baru egad kad dia :)time balik Nampak aeskem macam yummy tau aq mntak dia beli skli tukar duit nanak nake bus.dia pun belilah sbb aq kan?so share lah dgn dia.time odw nak p bus stop dia kibas pokok kad aq smpai air kad pokok kena aq.aq geramlah buad2 majok then dha serahkan diri nak kena balik.best ouw maen tuh.kad bus stop mia geram bus lmbat.aq dan lagi baca novel kesian dha jadi tunggul tunggu aq.eleh kalau syg x kan jdi tunggul sat pun x bule.kata syg jadi lah tunggul sat kan ?
Photobucket



Older Post | Newer Post