S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Balik skOla ! ON Tuesday, October 18, 2011 AT 10:43 PM
 Macam biasa rutin harian boring naik bas rapid balik skola smpai BJ.then jumpak syahmi tapi kan myb this week last jumpak.next week dha myb da start kja so at da spa n atman balik umah dah wuaaaaaaaaa.#gedik n wkatu jumpak dia Nampak carrot kad beg dia slumber badak comel pi amik keychain tuh.dia pun buad dono.dah amik mua baru nak cakap tuh nenek tersyg kami bagi sebab nenek tersayang kami p CAMERON HIGHLAND but dia tanak p so dapat lah benda tuh n baju.aq bagi balik lah kan tapi dia tanak#mmg pemurah macam biasa p FAV PLACE tandas but time nak p tapak kaki aq mcm kne cucuk satu benda so berhenti kjap take time rehat lah.lpas tuh p tandas.waktu ODW p KFC sorang budak nih Nampak syahmi tau lpas dia tgok aq cham terkkejut duk sblah syahmi  trus dia p pangel kawan dia,aq usyar rapat duh !
kawan dia mcm usyar x usyar.mapuih p lah syahmi pun duk taraik2 aq p lah beli CHEEZY WEDGES makanan kesukaan.kluar KFC aq Nampak lagi budak tadi mia kawan dia masuk p panggil kawan dia tu bila Nampak kamy dari jauh,kawan dia pun kuar aq saja tanak blah biar dia perhati muka boyfiee aq puas2 aq tunggu lah.Depa nak usyar ta rety cover,aq usyar depa usyar tempat laen kantoi lah tuh syahmi plak kalut duk tari cam na sepak jha dia.aq tunggu smpai depa blah baru aq belah.Lps tuh p bus stop aq makan bagai,tunggu bas then p kad  jejantas umah aq lepak jap tiba2 nak blah hujan turun !aduh nak lari dah but dia baru nak tunjuk mp5 dia !grrr sabaq bnyak!amik tuh then ea tunjuk cara nak buka#dalam hujan lebat okei da tunjuk mua duadua belah aq p blah umah aq dia piee bus stop aq basah kyup jalan slow2 p kad bawah jambatan tuh angin mia kuad smpai aq jalan tertolak kedepan#ringanlah katakan smbil jalan mia nak nages tambah2 bila kilat and guruh aq da lah penakot mmg ada air mata tapi campur air ujan ta Nampak lah smpai bwah jambatan pakcik jaga budak2 beskal tgur tnya duk mana mua n nak bagi baju hujan aq buad derk jha.safwan usyar aq duk tnya apa tak tau aq buad bodo.tunggu lah kod2 mama n abg aq yang slalu p mai pmai nak lalu sorang pun x lalu akibat geram plus takod mak aq rsau redah jha hujan tab pa renyai.smpai umah p mandi,makan telur bungkus carrot  un9 buad status untuk my syg.
Photobucket



Older Post | Newer Post