S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


SekOlah ON Tuesday, October 18, 2011 AT 10:38 PM
Hari nih kad skola best sesanad !y ?makan dominos pizza bayar RM3 jha  1 ½ slice sorang yummy ½ means aq share lah.sila jelez bagi yang tiada.then buad origami tau tapi aq?khsyuk baca novel weee  novel tuh romantic,waktu terakhir lagi nak ranc lukis2 tau mata,hidung,mulut dsb yang aq lukis nak tergelaknya yang kaki aq unik.tadi teknik mia olang my skolah kamy mcm2 ceramah dgar,tapi sadisnya vokasional tanak C so cham na dgn aq?bulekah dapat ?tawakal jha lah kan ?MP3 mia kes ta selesai lagi,aq da mula risau habis then tgok yana dgn zul duk berhappy2 timbul rasa cemburu.cemburu jha tau tak rindu puns lah.hope next year dapat sekolah sama.doakan eh.aq jugak dapt pegy 2 trip bercuti !eh2 silap 2 trip lawatn sambil belajar 1 ke bukit bendera 1 ke lembah bujang dan THE CARNIVAL Sg patani .
Photobucket



Older Post | Newer Post