S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Mengidam dan Dapat ON Monday, October 17, 2011 AT 7:20 PM
hey mengidam ?mesty cakap alah macam orang mngandung jha nak mengidam2 !isteri BEN ASHAARI mengandung x ngidam puns :) bluekk actually hari tuh mmg mengidam makan nasi goreng ikan masin!tah lah apa yang specialnya nasi goreng ikan masin PAK AQ nih #cam tu kod eja nama dia :) mmg dari kecik slalu makan bagi aq nasi dia nih lain ade LOBAK MERAH !REPEAT LOBAK MERAH !macam hapa kan ?okie tah mmg suka sangat2 mmg duk sebut2 hari tuh nak makan nasi tu,tadi discuss dgn my grandmother #actually bodek :) ya lah duit mana ade :) kan x pegy skola manyak2 hari dah kan ?tipu baru bapa hari !apa2 jha.then my nenek bagi RM 20 suruh beli kad dha skali,so aq pun p dgn adeq aq dua orang tuh,kdai dkat jerk.naek apa ?naek beskal lah.tak main lah nek moto #tak reti bawak nanty jatuh syahmi bising naek beskal selamat tapi tadi nyaris2 kna langgar tu baru naek beskal tuh .p beli apa mua balik makan ramai2 nasi goreng panas2 plus air teh ais !yah menyelerakan.
Btw my uncle means my abg mia ayah operation jantung 3 saluran jantung dia dah block and 1 hanya beberapa peratus blog,da lama ditangguhkan n tadik pagi dia dah operation rasanya ta da apa2 kod sepanjang operation tuh smpai habis sebab my aunt ta kata apa puns.nanty nak pegy tgok dia kali ni x duduk luar dah sebab dah ada IC so bule masuk CCU kod if x silap.apa2 pun doakan dia cepat sihat and dipanjangkan umur eh ?tu saja :)

Photobucket



Older Post | Newer Post