S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Tutorial : Post Title Background ON Sunday, October 16, 2011 AT 2:32 PM

Assalamualaikum ,dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ,okie tengok tajuk ?okie actually ade owg request nih.but tak tahu dia nak tuto or what so syasya decide nak buad tutorial.Mula-mula kami penat fikir apa maksud eyla ini.then rasanya dia nak post tittle yang ada background maybe ,ce tengok gamba di bawah.



Rasanya maksud dia nak buad background dekat post title ,so jom belajar .
  • Design>>edit HTML
  • Ctrl + F and cari kod nih 
.post-title {
  • then pastekan kod nih 
background-image:url(URL IMAGE);
  • okie yang korang kan cari ialah URL IMAGE cari je lah mana2 korang nak keyh :)

Labels:




Older Post | Newer Post