S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


really sad ON Thursday, September 29, 2011 AT 7:22 PM
debaran PMR makin terasa,
hari nih kamy dah g amik pass exam,tapi aq ?still rasa x ready lagi nak exam aq takod,kalu gagal math means gagal smua kan?ya allah macam mana lah aq nak jawab ni kalau gagal mati aq dgan parents.day by day,takod nervous smua ada.nak nages ?jgn cakaplah everyday waktu study macam nak nages.sometimes rasa ya allah bodohnya aq benda senang pun x bule buad especially waktu math best tgok kawan2 laen buleh jawab soalan yang cekgu bagi.wanna make my parents happy,even study math cam nak gila pun tak tau y bila exam paper 2.i don`t know what n how to answer the question.i wanna 4 A.can i ?hurm i gonna try to do the best wish me luck.
Photobucket



Older Post | Newer Post