S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Buli bday boy :)14.9.2010 ON Saturday, September 17, 2011 AT 5:38 PM
Ha3 kesian dia kena buli !actually ary tuh best my sygs syahmi !ksian dia kena buli.
First ta bg dia g skola sebab jelez nanti dia maen baling2 prada nun pompuan laen !tapi x p pun bagus dia bule study :)second marah2 dia time jumpa :)third suruh dia beli wedges !fourth !baling prada kad dia !ha2 !kesian dia kena prada pink plus purple !mula mkan wedges then mula lah agenda jahad aq kad bus stop 2 !macam taktik dia guna nak rampas prada tuh dari aq !but ta dapat cian kamu :) dia hensem sanad for me lah..apa aq pedulik korang nak kata apa !ha3 !then berebut prada so prada tu terbuka habis kna dia !muka2 smua !then dia mia mntak sapu tgan aq !besalah buadk2 tiap2 ary p skola bawak sapu tgan.aq ta bagi,da na smpai umah aq baru aq bagi kesian dia :) jaga elok2 tau sapu tgan saia !syasya bagi hadiah kad dia teddy bear cumil!ce tengok bawah ni cumil tak teddy !teddy tau bukan orang !
Photobucket



Older Post | Newer Post