S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


10 september 2011 ON Sunday, September 11, 2011 AT 4:03 PM
He3 hary ni kan p kelas tambahan !dalam klas tambahan cekgu ooi tunjuk video magic bagai !n cekgu justin puns duk buad macam2 magic !lepas tuh rehat but aq balik !sebab malas p kelas sains !so balik jumpa syahmi kad BJ kejap !kamy g popular dulu !n aq amik smua buku yang dia perlu !then aq beli buku bm kecik jha yang ade peribahasa bagai !syahmi puns nak !lepas bayar apa duk sat kad kerusi kayu kad tingkat lima !dia katakana aq macam ISTERI dia !bnyaklah tunang puns tak !blaja puns x abis lagi dah nak gatai !yalah kalau fasal blaja mmglah aq akan tolong dia !apa guna ade girlfriend tapi x ambik berat pasal boyfriend sekadar bersayang2 saja x guna aih !kenlah pentingkan pelajaran and yang lain2 jugak !lepas tu nak g makan nasi ayam but bukak lambat so kamy p lah makan MCD !masa makan macam2 jadik !lwak tau !malu nak ceta !lepas tuh un9 kejap kad MCD n buad status kad FB cakap un9 kad MCD !gediks sket !then g ronda !g karokea lah terbaik 5 lagu !suara aq live tau !dia kasi aq 3 lagu !ta cukup nanty kna double tau sygs !then baliks lam bus best or maen geletek2 !syok !aq suka kacau dia !padan muka dia :)

Photobucket



Older Post | Newer Post