S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Rezeki-rezeki ON Saturday, September 3, 2011 AT 8:18 PM
huh penat buad folio adeq syasya tu pun x siap agy !tgal sket lagi !
sebenarnya dalam 2 3 hary ni duk ngidam [x ngandung tau] nak makan KFC !
biasalah duit raya ade !mulalah pkir macam2 !n syasya pun ade acah2 adeq syasya nak amik duet dha beli KFC!tadi buad folio adeq !then adeq syasya puns balik nun family ,dpa p kenduri tadik syasya x ekud :)
then depa cakap ade tetamu !then tgok kawan ayah syasya mmg tiap2 kali raya dia mai !slalunya bawak barang n my mom n isteri dia masak but kali nih dia bawak KFC !
ha3 terkejut lorh !macam2 tau2 kamy nak KFC!bnyak pulaks tuh !2 round syasya makan dalam 3 ketul share dgn adeq syasya yang kecik skali syafiq :)
then mak cik syasya balik pada beraya n buad chicken chop !wau sat nak makan :)
skang nak buad folio sket2 n nak try BW !tadi dah try but komen x buad pop up  so pyah nak komen :)



Photobucket



Older Post | Newer Post