S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Friday :) ON Friday, August 26, 2011 AT 8:23 PM
Hari ni kan last skola lepas ni cuti raya !then skola balik !then bulan 10 going to be the victims of the silly test name PMR !ha3 !maen lagik en ?dah nak PMr suka maen2 !keja bercinta jha !bukan nak study :) urm actually tadi balik naek bus then kawan ajak g popular beli buku KH so saya pun pegy but at last ea tersilap beli buku n naek balik pegy tukar lorh !grr agak sebal dgn mak cik popular yang marah2 kawan aq !nasib bukan aq if aq !tahulah cam na nak kerjakan mak cik tuh !he3 kidding :) then aq nak g stesyen bus jumpak my hubby !dia nak g cari aq lorh !aq majok time tuh so jalan n lintas jalan tanpa tengok !tapi kad stesyen bus cian ea duk pujuk at last ngalah jugak sebab sumthing happen dekat aq !aq majok lawak macam budak2 !nasib dia pandai ambil hati !thanks bagi saya happy hari nih !then sempat tukar kad raya dgn dia hu3 !untuk kad raya kali ke 2 nih dia bagi aq kad dalam sampul pink jugak !smpul tuh buatan sndri keyh !he3 !btw aq nak cakap kad dia tq bagi saia happy n jgn tinggal saya keyh :)
Photobucket



Older Post | Newer Post