S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


hadiah ulangtahun 1 tahun 2 bulan :) ON Wednesday, September 7, 2011 AT 9:02 PM

He3 nak gediks sat !sebab nak ceta fasal my hubby !actually hari isni 5.7 tuh sempena kamy setahun sebulan dah :) so tadi balik nun rapid *wajib setiap rabu :) sebabnya nak jumpa hubby I lah :).tadikan dia belikan pashima kah selendang kah aq puns tak tau dua !dua2 warna pink !lepas tuh aq g cari hadiah dia !kali nih aq kasi dia pilih !ya lah takan nak bagi chipsmore macam dulu kods :) sedangkan dia kasi aq macam2 !so aq bawak ea beli beg !hitam pink !supra mia tau !lawa*bie nanty bby nak pnjam tau :) !ha3 !then ea belikan aq beg jugak warna pink jugaks lawa :) he3 bnyak hadiah aq neyh :)beg ni untuk bawak pegy skola !ha3 tq sygs !nanty nak beg domo pulaks tau tapi bie p lah beli sndri :) jgn marah kidding maa:) then pegy cari sepit rambut warna pink :) sygs aq mia duet jugak lah !singgah popular kejap *budak baek nih :) puih x lah beli stapler baru yang lama macam ngek2 !tapi mntak kad b ruler warna pink 1 n compases warna pink gak lawa !dia suruh amik sebab dia tau acy dia x dak compases !saia cakap lah PMR lambat lagi x pa nanty nak PMR saia beli sndri !then dia kata bnyaklah !tq tau amik berat fasal bby :)dia ada belikan buku cara pakai shawl tapi  dia pegy beli buku busana muslimah !adoyai !then saia suruh kasi mak dia ada kah dia suruh saia yang kasi !aik ?takod lah !kalu macam ni nak sambut ulangtahun tiap2 minggu :) dapat mnyak adiah :)then kamy p beli double cheese burger maa :)n makan kad bus stop ! okie tuh saja !bubyep :)
Beg saia

Selendang kah ?

Busana Muslimah

Alat tulis :)

sepit :)

 beg hubby saia :)
Photobucket



Older Post | Newer Post