S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


starwalk ON Monday, September 19, 2011 AT 6:05 PM

Holla !ha nak cet pasai starwalk lah nie !hari ahad tu kan syasya pegy starwalk !bagun pukul 4 pagi tau.punya awal !then call my sygs dia ta bgun2 lagi !TEROK BETUL !lepas mandi n bersiap ayah hantar pegy starwalk kad TIMES SQUARE PENANG(penang dah maju bukan KL jha ade time square).but my sygs datang lambat (egad starwalk nak tunggu dia kod).dia my tuh baru jha start nasiblah sempat.time jalan2 2  dia kasi jam wana PINK!auch !(untung saia dapat awak) dia suka kasi syasya macam2 !starwalk habis pukul bpe tah ! rehat trus p cari tandas (favorite place)kasi dia pakai BB cream !pekena dia.lpas tuh ronda cari makan n dapat BELON ! time g gama my sygs dok maen2 buad2 terlepas last skali terlepas !kne marah !padan muka !bebai trus then jalan laju2 !ha3 !lpas tuh p tengok show n p tandas balik (wajib).turun2 LUCKY DRAW dah start.waktu lucky draw tuh aq dah bosan n ajak dia balik tapi dia takmau.dah la pening n ngantok so dia suruh letak kpla atas riba dia :).waktu balik naek bus nak pegy bj tad a tempat kna diri n my sygs kja duk ngusik.macam2 lah dia ni !grr!geram gila.p bj nak beli FLIPPER but dia ajak g tgok kad kedai lain,but tinggal satu warna jha kad kedai tuh!so turun balik p kedai tadi tgok2 kedai tu TUTUP rehat katanya !grr!geram lagik lah !then p beli KFC !dia kasi aq snack plates(tq awaks).dah la penat tekan keyboard.k lah papai!
Photobucket



Older Post | Newer Post