S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Jenjalan ! ON Saturday, September 17, 2011 AT 5:42 PM

Hari khamis malam balik rumah kad TK pakai shawl satin :) pagi tuh balik batuban balik.pagi tengok sambutan merdeka kad TV wau !fantastic.kalau lah bule p sana nak join depa:) then lpas ayah balik solat jumaat g antar syasya dekat rumah kwan kad marine :) best tau p makan umah yana !the awesome skali ialah aq p tnya yana SOTO tu apa?sumpah x tahu pun yang nasi impit plus ayam plus tauge plus daun ape tah 2 namanya SOTO !but sedap auw !tapi saia x rety makan tauge !ada owg pakai baju kurung sapa lagi kalau bukan kyna !dia kan gadis melayu terakhir !then p umah eyra pulaks makan ROTI JALA !sedap !best !abis lari ilmu bnyak gelak !then yana betulkan shawl aq :) tq yana !yana cakap kana q macam THAT GIRL !nama dirahsiakan!ha3 !abis ceta fasal depa dah !balik TK pulaks lpas tuh !then naek umah nak turun balik payah depa sembur ubat nyamuk !denggi case biasalah kan.then turun trus msj fina,suruh jemput aq kad bawah flat dia !(diva lah katakan) then p top4 !after that p umah my ADEQ ANGKAT !nama dia NAZIATUL ATHIRAH !da nak maghrib ta sopan kan?p rumah owg maghrib2 !dia ajak so p lah sian dia !ta pena adeq angkat sekamceng nih !FYI sblum ni x tau mana satu dia :) even satu skola.teruka kan ?slalunya ada adeq angkat sekadar TILTLE jha :).best berbual dgn dia !tapi dia malu2 plaks !tak pa2 :)makn2 then dapat duet raya (even dah tua)nak cakap THANKS to NAZIATUL ATHIRAH for  inviting me :)mak dia puns sporting :)tapi t dia nak pndah kalau tak silap !adeq if nak pndah pun gtau kakak tau !then p lpak nun fian smpai mak dia col suruh balik !ha2 !
Photobucket



Older Post | Newer Post