S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Story Saya :) ON Wednesday, September 28, 2011 AT 8:11 PM
Tadi balik skola balik dgn rapid !sebab pegy beli barang2 PMR !smpai2 BJ tgok2 my sygs dah smpai slalu dia agak lambat,dalam 2 hari nih dia asyik awal jha.dia terbang kod.ha2.aq g kad dia n terus p bj odw nak POPULAR lalu kad kedai yang aq beli gelang kaki tuh yang dia blanja tuh,dah rancang nak cuci puns siap bawak kad !baru dapat cuci free!then tgal gelang tuh p POPULAR !kad popular aq asyik kna usik jha.aq beli satu set alat tulis faber castle warna PINK just pensel kayu jha x dak n set geometri !so kna p beli dgn ayah.then aq Nampak botol air!cumil2 !PINK !so aq amik lah XD skali dgn pensil case wana PINK aq rembat !ha3 !cumil but syahmi pun kalot nak so dia amik warna BIRU pink ah habis !padan muka dia :P !abis shopping kad kdai feveret aq :) biasalah budak baik sure suka POPULAR.aq p lah amik gelang kaki aq n WAU seyezly Nampak macam baru beli !auw suka2 !punya seronok smpai duk tyang2 kad syahmi !dia macam tada prasaan jha,jelez la tuh x ley pakai gelang kaki.ha3.next station p KFC pulak nak makan buta q makan wedges jha sebabnya burger aq lambat sket,pnipu mia abg tuh even burger dah siap dha ta my antar !sembang nak antar !nak balik aq p amik sndri !grr gram!tapi aq da sempat makan syahmi mia burger sket !aq tanak burger  tuh sebab dia letak bnyak sos!spa suruh letak kan ?makan sndrilah.kesian2.waktu balik aq p lah 7E beli panadol aq n beli kad syahmi dia slalu pening but tanak makan ubat !ya allah geram kita yang rsau.aq time kad bus stop take a bite of my burger but time naek bus aq amik air jha suruh syahmi amik burger but dha x amik.nasib aq baik hari nih so biar je lah.dalam bus syahmi asyik ngadu pening.tanak bagi dia hantar aq tapi dia tuh ketegaq.smua dia nak buad.smpai aq terlupa nak amik pensel kayu aq n pen aq kad dha.grr geram tau.so jumaat saia kna jumpa dia lagi lah.n the best is dapat num baru num kamy beza one last digit kad blakang jha.lagipun maxis youth club dah GILA.BTW tadi dia kata aq makin putih !wau bangga.eh tad a lah Cuma teharu bagi aq aq tetap gelap.then aq cakap putih ke gelap ke tetap sayang budak tu jha.k lah that`s all na study :)
Photobucket



Older Post | Newer Post