S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


ON Thursday, October 13, 2011 AT 6:48 PM
Ceritaku hari ini berbunyi bergini.firstly dekat sekolah sumthing happen to my NEW MP3 apa dia ?biarlah rahsia.secondly best maen monopoly kad skola tadi ayu bawak,monopoly dia ranc.y?because I`m cute!ceh tipu urm sebab yang guna credit kad so ta smak lah :) t syahmi belikan 1 tau :) n best jugak tgok ayu buad gila depan kipas dalam bilik math.apa dia buad ?biarlah rahsia…(macam ngok ngek)

Tadi balik jumpa syahmi dkat BJ as biasa dia t teman aq balik uma.tadik aq miss satu bas then naek bas second,nasib bus my awal.sampai sana first p top4 kad yana sec p tandas MY FAVORITE PLACE :) lpas  tandas.p KFC syahmi belikan wedges sebab kad skola x makan :)

dekat bust stop the best aq mrapu macam2 abis lah muka and badan dia lebam kna cubit dek aq.mula aq makan dulu habis makan time aq jadi abnormal sat,syok ooo buli dia.dia x ley pukul aq t aq naek hangin satu badan kah3.aq mia active smpai dia cakapa kad aku cepat bertukar jadi budak normal.n paling aq nak tegelak dia cakap jam dia tuh untuk bertukar siap buad cam ultraman (cam ni ka eja?) penat aq dibuadnya asyik gelak.

Hari ni naek 301 jha sebabnya aq nak balik awal n sebab dia tanak naek 3 bus dia makan bnyak penampar,dia ada cakap kalau dia x degar cakap aq dia suruh tampar dia.so?apa lagi tampar lah!saia suka,saia suka.aq ada ajak dia main satu game ni alah yang guna jari 2 yang kna pukul jari tah la apa nama game tuh.dia cakap aq maen tipu sebab tukar position jari pus jalan.actually orang tak main tpu Cuma owg ta pena maen n tak tau rules dia.hahaha.dalam bus puns sambung men yang ni and aq really2 happy hari nih :)
n tadi dia tulis dalam blog aq makin putih wuaaaaaaa bangga!eh tanak bangga2 nanty tuhan tarik balik :)
Photobucket



Older Post | Newer Post