S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


12.10.2011 ON Wednesday, October 12, 2011 AT 9:44 PM
Hari ni terpaksa p skola. Y ?hurm because when the sun shine…okie mapau sebab hantar buku teks lah kan PMR da habis ramai budak2  laen smua cakap budak PMR and UPSR syokla bole gini gitu bagai.okie nak habaq mmg syok kakak2 and adik2 sekalian habis PMR ni tapi korang tak tahu selama bapa bulan kamy tanggung azabnya and x semestinya dah lega result tak dapat lai.luaran mmg happy meppy but dalam hati ada ZOO oyy zoo perasaan!berbagai perasaan ada tau !

Okie tanak cet fasal tuh nak ceta fasal syahmi n sya.tadikan gado dgn syahmi sebab dia out dgn kawan dia #buad terok  ya lah syasya x bole out dgn kawan without DIA #king control tunggu lah lpas kawen.sesampainya kad BJ jalan bagai peluru terpa p BJ top4 kad kawan !buad2 ta Nampak syahmi ,sya tahu dia ade call n mesej but buad dono.dia ikut p top4,lpas p top4 g TANDAS my favorite place then time kuar tandas ta Nampak syahmi yeahhhhhhhhhh bule lari !alih2 dia my tahan dari blakang #wajaqqqqqq
Kluar trus g dekat bj yang ada tangga ?eh tangga kah ?bukanlah macam jalan untuk troli gituh yang ade pokok2 ramai date kad situ !kamy x date okei then jalan smpai bawah stop kjap pening bagai sebab ta makan.duduk situ sat then dia my !dia kasi angry bird dia cakap dia tikam warna hitam :) then aq tumbuk angry bird tuh smnpai terjatuh !padan muka angry bird tuh.masa tuh syahmi mia pujuk.then cari idea nak lari.tetiba dapat satu idea kata kad dia nak p beli cheesy wedges sebab x makan lagi#sedangkan dia dah Nampak ade RM2.dia tarik bag sya !tak guna!

Lari sampai atas then mntak duit cakap na beli cheesy wedges but dia kata ade pun RM2 os cakap dia meh lah duet nak p beli sebab tadi dia kata nak belikan roty plus idea na lari.amik duit na suruh dia p beli but dia cerdik duk buad tanak pulak.yang ngeknya dia bole galas beg pompuan semata-mata tanak kasi sya lari.waktu beli tu plan nak belah but dia asyik usyar jha naek takod jadiknya.
Beli cheesy wedges abg tuh duk buad menggatai sya da order kad kawan dia cukup la bukan dia tak degar degar lagi then duk buad2 tnya macam2 ambik kaucakap sowg2 aq buad tgah tgok bawah.lpas tuh nak belah nak lari belah depan.then lari but kuar2 dia ada kad pintu depan !iyahhhhhhhh ta dapat lari.then p beli air kad 7E dah x larat nak lariu plus pening so tunggu kad luar jha.abis tu trus p bus stop abis jha aq makn datanglah bas 304.macam tau2 jha.

Sampai kad bus stop kamy lepak kad jejantas n buad pinky promise :)
Photobucket



Older Post | Newer Post