S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


11.10.11 ON Tuesday, October 11, 2011 AT 9:51 PM
Holla story for today !entry garik!agak2 mmg meluat jgn baca tau !
He3 actually hari nih plan nak p BJ dgn syahmi n yana a.k.a syaadriana #susah la bnyak kawan nama yana . back to the story but my mom suruh pegy awal so mcj yana cakap suruh mcj bila dia ada kad BJ nak p amik dia.then my aunt cakap nak p mydin dah kebetulan tuh tumpang p bj trus lah.

smpai BJ trus cari yang tersemat di hati sygs syazwani  lah syahmi :) nampak dia ta sempat nak p surprise dia dah Nampak n syazwani plak yang terkejut tgok dia pakai SUPRA. plak kamy trus p karokea !favorite place lah.dia bayar untuk 6 lagu ha2 biasalah nak suruh penyayi terhebaddddd ni nyanyi #ekekeke paasan .lpas nyanyi blablabla p tempah gelang for OUR MOTHER untuk birthday MAK KAMY 22 sambut bulan ni so tempah yang sama warna BIRU n auntie tuh cakap sample yang aq pilih tuh warna BIRU PINK so mmg aq x boleh di pisahkanlah dgn PINK gediks :)

turun bawah pulak p tempat  yang jual gelang2 silver sebab syazwani mia gelang kaki yang syahmi kasi tuh cangkuk dia patah so p buh baru mia n plus cuci !turun plak p cari MP3.but auntie tuh kata RM 55 so malas la nak kna cari tempat laen lah cham nie.turun bawah trus p belikan kawan aq selendang n p makan KFC .dia amik snack late but yang x bapa nak syiok tada ayam spicy maa grr na tau sebab apa ?sebab kan skang wujud yang tomyam tuh.bengong lah KFC orang my nak mkan ayam nak suruh makan tomyam kedenge lah depa ni kan.

Masa makan  syahmi x rety snyap asyik kacau syazwani jha.dia ada suap syazwany ubi ,lpas tu suap yang sayur tuh  lpas tu sos !gila lah dia !nasib tgok dulu.time makan tuh pkir2 kalau beli mp3 tuh RM50 plus memory card kan bagus.so lpas makan naek atas p cakap kad auntie tuh if RM50 dgn memory card bule x ?auntie tuh seolah2 berfikir sejenak #macam cilaka  then dia kata okie.huh selamat.odw nak p sana jumpa yana.Dia my dgn kawan dia.

Naek pulak tangga penat tau naek tangga #bohong bj x sengkek depa mampu boh escalator(x rety eja) amik gelang kaki n syahmi  pakaikan #sila jelez .naik atas lagi amik gelang tuk MAK KAMY.then kamy p kedai mainan !for what ?cer teka ?cer teka ?beli mainan kad anak lah kad sapa lagi !ha3 kidding beli bear untuk aq lawa jap g aq tunjuk :)habis beli binatang tuh p karokea balik #baru puas. Habis karokea kami p blakang depan MCD tangkap gamba :) mia syiokk snap ada pulak beberapa terrorist cakap “cepat lah tangkap ready dah nih” syazwani pun eksyen macam nak tangkap, lama tau biar depa penat pose ha3 then syazwani cakap alamak memory full !ha amik kau laen kali sibuk lagi !

Yang best time snap tuh ada satu gambar tuh snap secara tak sengaja !y ?sebabnya syahmi  set masa nak  but tak sempat dia nak my lagi camera dah snap nasib dia tgok cam.padan muka dia.p pulak USM beli sumthing.dekat bus stop en kamy asyik snap bagai.n tak diduga mmg smua duk usyarrrr pelik la.ade aq heeeeeeeeeeran ?depa jelez kod tad a orang nak snap dgn depa usyar sat2 suda lah en ?ni usyar lama.bukan kamy pelok ka hapa ?aq pose sorang plak tuh :) da lah dunia2.
Okielah bnyak nak kena buad first nak edit belogs :)sec nak bw third blablabla
Btw thanks to syahmi sebab  buad syazwani bahagia :)

Photobucket



Older Post | Newer Post