S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


sedey :( ON Tuesday, October 18, 2011 AT 11:17 PM

Teramat sedey :( problems makin hari makin bnyak,wish dapat lalui tahun 2010 skli lagi dimana smuanya indah.syasya jarang tulis pasal sedey2 kan ?even nak buad bloggie nih macam diary sya.hari nih syasya seorang anak manja yang jarang melakukan kerja2 ruamh or dapur telah mnyediakan makanan untuk adik2,mngemas rumah dsb.my mom sakit skit.knpa tahun PMR jugak syasya dpat bnyak masalah ?tak tahu nak ceta kad spa.ta rety ceta kad kawan tapi rety degar kawan becerita fasal mslah dieorang.lagipun msing2 ada msalah family,depa lagi terok so syasya takan nak bebabnkan depa kan?nak ceta kad syahmi dah malu sanad mmg dia memahami but takod hbgan kamy x jadi ke pelamin malukan?bukan tanak berkongsi tapi takod.apa yang jadi hari nih betul2 buad mood hilang.ya allah sedarkanlah dia.rasa tadi macam tanak un9 apa dah,tapi tadi dah janji dgn yana nak edit belog dia.ksian dia belog dia buruk sebab syasya :( penatlah tiap2 hari berlakon dpan smua orang yang syasya tada msalah,ta suka tunjuk tapi bila kekadang rasa nak menages bila kawan2 ckp bnda yang brkaitan tak kawan guru ka kan ?okielah dat`s all.even ada orang syg kita but skadar lafaz x guna kan ?dia langsung x hafal apa yang syasya nak,cara syasya pun dia tak tahu,smkin hari smkin x mesra  :`(
Photobucket



Older Post | Newer Post