S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


:) ON Wednesday, October 26, 2011 AT 12:40 PM

Balik pada skola macam biasa jumpa syahmi amisnoor.mula2 dia nyorok but aq da nampak dah ,weks padan muka ta bule gempar.lpas tuh p pulak bj p toilet,da p toilet piee makan lah apa lagi makan kad nasi ayam miasai dia blanja ,tapi dia ta makan sebab da makan kad umah.abis makan apamua trus p bus stop odw p bus stop dia nanak fone aq sebab nak gigibiru gamba yang di tada ,aq buad dodno and bawak lari fon .haha2 padan muka .at last ngalah jugak ,abis apa mua amik bas balik.time balik dia ta bagi aq balik suruh duduk ngan dia kad jejantas tu.kamy duduk dalam hujan :)yalah takan nanak tgal dia sorg2 demam. best,dia nakal sgat2 !dia kata kalau aq tgal dia kpel dgn laky lain dia akan kacau laky tuh and cakap macam2 kad laky tuh smpai laky tuh tgal aq.then dia amik balik.nakal kan ?kamy buad pinky promise lah apalah best sanad smpai demam2.
Photobucket



Older Post | Newer Post