S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


edit belog ? ON Monday, October 24, 2011 AT 12:45 PM
Hey urm tgah buzy sket pdam2 message kad FB yalah da bnyak sanad takan nak biar,lagipun baru hari ni tau cara nak padam slalunya tkan pangkah jha patutlah ada balik ,sambil 2 terjumpa link blog yang kawan2 antar kad FB .then blogwalking tgok blog depa mia besar gedabak rasa macam nak tlong edit saja .eheheh tapi tanak edit free dah skang nanti kna marah kalau edit bule but RM3 top4 :) hehehe.syasya akan edit semua2 tapi header tu sorry kalu just tulisan cam header syasya no hal lah.lagipun RM3 slalunya ta termasuk header kan ?
Yang akan diedit ialah
~denim template
~buad shoutbox(bgi yang tiada)
~assalammualikum
~main background transparent (ikut warna korang nak)
~you tube player
~message tukar ke pop-up window
~top button
~sidebar and post title mcm saia
~letak crusor dari mana2 website
~sidebar and post title
~border keliling blog macam syasya
Tuh saja kod ,nak ?message syasya dekat fb keyh :) 
Fb =Lobak Merah Jambu
jgn adad just message keyh .

Photobucket



Older Post | Newer Post