S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


nickname lobak merah jambu DICURI ON Wednesday, October 26, 2011 AT 1:08 PM

Cer tengok tajuk ,rasa2 syasya sedey x ?urm sure lah sedey nickname kena curi ,apalah de2 ta da idea sendri kah p curi nickname orang punya perah otak pikir nickname sampai dekat setahun .tuptup dia p amik cham tuh jha rasa nak nages gila lah.suka nama tuh kawan2 nanak cari pun senang kan ?tekan2 trus dapat fb syasya.lagipun nickname tuh mmg ID syasya skang mana2 jha p mesty ada lobak merah jambu.bule x jangan curi nickname syasya ,slama nih ta pena ada orang buh nama lobak merah jambu takad lobak merah jha.nasib syahmi yang gtau .mmg dia slalu search nama2 kami takod2 ade orang buad fb fake macam lobak merah jambu B***** ka  apa kah.then bila dia gtau semalam mmg cam nanak nages gila2.kalu korang mesty geram kan ?slama nih mmg duk nampak lobak merah ja.mana ada jambu2 nih.tuh syasya mia idea tapi da kena curi !syasya nak cakap elok2 kad pencuri ID awak bule x ubah nama tuh ,lagipun saia tahu awak baru buad FB kan ?kawan pun skit baru ,saia tahu awak guna gamba fake kan ?sebab bila search kad google(search by picture) gambar tuh dari laman lucah.awak siapa pun awak ,tolonglah jangan curik ID saia.apa kata awak buat DURIAN MERAH JAMBU KAH ?TEMBIKAI MERAH JAMBU KAH ?MANGGIS MERAH JAMBU ?MEMPELAM MERAH AJMBU ?CUPPYCAKES MERAH JAMBU ?MUFFIN MERAH JAMBU ?syasya mmg suka ID tuh plus syahmi pulak buad ID dia carrot merah jambu ,so mmg match lah .tanak ada orang kacau tolong eh awak .ni FB dia .


Photobucket



Older Post | Newer Post