S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


saia piee mekah ON Wednesday, October 26, 2011 AT 12:40 PM

Semalma kan kamy pegy mekah ,haha mekah ?ta caya suda !melawat bukit safa ,marwah makam nabi Ibrahim and tempat nabi adam and hawa jumpa jabaturr rahmah .best oo .ceh tipu sebenarnya semalam form 4 and 5 ade apa yang ahji apa tah tuh .so kamy kan da habis PMR so kena buad sekali lah.best ooo.mula2 aq dgn momoy ho liao duk mepek bnda macam flight lah passport lah smpai kad taha dikatakan visa bagai.then org tabung haji my besyarah bla,bla,bla..smpai pukul sepuluh rehat makan nasi tomato and ayam masak kicap (tapi nenek aq buad lagi sedap) mcm2 kerenah nasi skit lah ayam keciks angat lah .nak tergelak.then masuk balik dalam dewan dia ceramah blablabla.da bis tuh time jawab soalan dapat hadiah .aq jawab satu soalan yang senang dapat hadiah(hadiah semua sama)tabung bentuk menara tabung haji plus fail kelab taha :) da tuh p tawaf keliling kaabah buatan cara2 tawaf depa ajar !da hbis tuh masuk bilik math and aku tido sebabnya tada kawan nak bawak bersembang .mntak2 next year satu sekolah dgn syahmi aq:)
Photobucket



Older Post | Newer Post