S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Jom Join Kempen Tingkatkan Jumlah Followers ON Thursday, October 27, 2011 AT 4:26 PM

Holla ,jum kita sama2 meramaikan kempen nih,okie actually tujuan join nih adalah untuk berkenalan sesame blogger ye lah kan .lagipun mengisi masa terluang  lpas PMR nih dgn blogwalking,sampai taktau nak blogwalking ikut list mana dah.okie yang syasya nak tegaskan syasya taknak ramai follower.sekarang memadai tapi syasya nak ramai readers .so kalau korang nak follow or tak terpulang ye,yang penting readers.kalau korang rajin nak like page blog ni ada di sidebar.komen pun da cukup.tapi kalu nak syasya follow gtau .no hal ,lagipun dashboard syasya asyik entry dari orang yang sama bosan kan ?okie jumlah kita ramaikan kempen ini disamping itu kita boleh kenal dgn blogger2 newbiee and tolong yang lemah .kan ?

Photobucket



Older Post | Newer Post