S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Contest Blogku Menawan Kalbu By Askar Pink & Amalina. ON Friday, October 28, 2011 AT 8:46 AM

Tgah blogwalking apa smua tadi jumpa blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND,haritu ASKAR PINK ada ajak join but rasa macam tad a harapan tuh syasya komen then buad dono .then tah napa hari ni rasa y not ?cuba nasib lah katakan:) even tahun tak bule menang kah tu blakng kira ,da orang ajak join lah kan ta baik hampakan orang kan ?lagipun dulu syasya ajak ASKAR PINK join bloglist dia nak ,so biarlah syasya join ni pulaks.menag kalah belakang kira.
tagged 

oki sini ada sket nota cumil ,contest ni akan tamat pada 24 november 2011 .abaikan tarik di banner  naa.
Photobucket



Older Post | Newer Post