S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


kesudahan cerita couple hangout ON Saturday, October 29, 2011 AT 10:55 PM

Hey tadi wani out dgn my syg .haha sonok2 .aq suruh bapak aq piee antar p kad jejantas sebab nanak naek bus dgn yana.pie2 dua2 sibuk dok betoy tdung lah apalah ,smpai bas my jlan slow bule belah tinggai kamy .aq plak duk nak text syahmi but handfone touch screen cham gemuk .whatever lah ,then da dpan QB baru text dia kata da nak sampai apalah.turun2 nampak dah dia ,trus p favorite place saia TOILET.da p toilet p trun bawah plak tman yana p beli sticker apa tah kaki dia sakit kesian2 eh2 plaster lah.aq pulak beli air dahaga duh
Pas tuh pusing satu QB cari BODERS pening QB besaq sanad tapi buad tau jha jalan .smpai sana duk usyar2 diary then zul dah tercacak blakang yana :)then jalan2 cik byna T****** suruh p tunggu dia kad depan QB p lah tunggu ,time tuh aq duk gado nun syahmi sbb dia duk tangkap gamba sengap2  buruk duh .aq p padam terpadam dgn folder lain2 semua so tkan cancel trus .folder lagu dia mia lagu tgal bpa lagu jha .hehehe
Lpas cik byna T****** my kami p makan lah ,lapar duh .p makn pizza ,sian syahmi tada suara ,aq order plain water  kad dia but kakak tuh kasi ice 0 ,bara duh da laky aq sakit tekak suara pun nak ilang smpai aq tolong order makan.time makan keja duk gelak jha sampai sakit pipi aq.da tuh aq bagi yana and zul pizza but depa refuse ,hey rezeki pun nak tolak depa ni .so aq makn dgn syahmi lah ,tapi yang duk gram kakak tuh ta bawak my aq mia aiscream even da tnya ,depa da abis makan mua baru ais aq my.geram aq.
Lpas makan kamy p ronda2 then p naek atas skali p kdai game ,maen game keta tuh best lorh .maen 4 orang dgn yana skali .aq lawn dgn yana ,syg aq lawan dgn zul .lpas tuh aq dat num 5 yana num 4 aq tgok zul num 2 duk rasa hebad lah then aq alih2 syahmi num 1 :P bangga :D.then p cari toilet ,pastu p kad byna kad kedai game tuu balik but dia tada ma..maen game keta lagi aq ,zul,syahmi skali yana tada dia lambat so kamy maen lah aq num 3 ,syahmi 2,zul 3 hahah yana aq ta pasan.aq p beli token main apa tah macam cendawan macam goal2 kna jaga palang tuh ,whatever ,and sumthing jadi aq mmg keng habis lah.
Kamy main pun gila smpai ramai pakat duk usyar malu duh .lpas tuh ronda cari game lain maa.tiba2 nampak game menari ikut step apa tuu ,try lah smua but ta rty at last sorang satu tapak jha :) ,p pulak main game apa tah byna mai dah and dia main langgaq2 ayam apa lah lawak duh .aq boring p cari game lain maen game pukul2 apa tah best oo mula pukui tikus then macam2 aq pukul lpas gram syahmi cakap nanty nak lpas geram dia nak bawak aq piee situ ,seyez maen cham lpas gram.pastu maen game tembak yang pegang pistol then tembak ,aq main ngan syahmi bergambung best lagi lpas gerammmmmmmmmmmm.
Abis maen game p roof top ,da la escalator rosak naek lah satu satu tangga ,kad situ mula adegan angkat2 sampai syahmi p angkat aq .terangkat ke x? ceteka ?agak2 ?terangkat lah duh !dulu time piee raya umah dia , dia angkat pun terangkat ,da tuh p atas guard sruh turun ,eishh apa lah guard nih.turun p lepak akd kerusi 0 ,then baru syahmi sedaq fon dia mia lagu apalah ,baru aq terengad and ceta,sorry naa.then turun bawah jumpa satu kedai ,depa ,masuk aq masuk lah ,aq beli bantal pink lembut ,tapi byaq sndri tanak syahmi blanja,suka ramas2 bantal tuh sebab ada bijik2.
Da malas gila trus turun p laut ,lepak2 sana tangkap gambar apa mua.depa cakap aq ganas dgn syahmi :) he3 maaf eh ,segan lah syahmi nak manja2 macam slalu kan ada kawan :) .mulalah jadi macam2 and yana plak p pkiaq bnda blue2 habis time aq cakap something kad dea .hish.dalam kul 6 p tunggu bus rapid,aq ,yana and cik byna T****** balik skali ,syahmi balik dgn zul.syahmi tuh sibuk sangat dia tnya macam2 ,macamlah pak cik bus nak kidnap aq ,orang nak bagi dia senang tyah p antar apa mua ,dia tanak ,eish2.balik2 umah nenek aq jha ada ,tau balik lambat pun ta pa da ujan time tuh ,tapi kna balik awal sait mak mentua marah pinjam anak teruna di lama , lama.


Photobucket



Older Post | Newer Post