S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Couple Hangout ON Friday, October 28, 2011 AT 11:42 PM

Owyeeehhh picture credit to me :) mmg pixie saia ea even buruk ,okie ni entry gedix ,ha esok kan nak p QB couple hangout ?ya lah kali nih yang hangout 2 cute couple 1 TOP COUPLE  1 CUTE COUPLE .sapa ?cute couple tuh syazwani and syahmi lah sapa lagi ,Top couple sapa ?aishhh  nih smua tau satu skola SMKBG kata depa sweet ,knpa panggil top couple ?sebab mmg tip top sapa lagi syaadriana lah p lah tekan2 kad nama dia p follow dia .nama dia unik .dia and zul lah top couple tuh .mula2 aq ta bule piee ,y ?adalah  .then aq tnya tadi then ayah cakap tayah .aq buad bodo lah ,then ayah tnya buad apa mua aq pun cakap lah piee makan and dgn syaadriana and kawan2 . ayah kata sat adeq balik skola cham na ?aq cakap nanty confirm lain .so da plan mua ,sok ayah aq antar p kad yana jha :) yana ada tulis kad belog dia nak out dgn zul sebabnya nak sambut sempena depa 4 month :) .okie lah pada syasya 8 bulan pun bagi chipsmore jha .hahaha.okie tu saja sok kalau ada gambar syasya post nak tyang kawan2 syasya lah tuh !yes i`m .

Yana pasal anx marah tuh sket pun tak terasa mmg dah duk tau baran anx dari aq tinggi bahu anx lagi dah.apa2 pun ta palah jnji esok kita enjoyyyyyyyyy.

Photobucket



Older Post | Newer Post