S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


3.11.201 ON Friday, November 4, 2011 AT 4:56 PM


Ha balik pada skola jumpak syahmi lah kan ?wani cari dia ta Nampak ?muka dah macam orang kena sembelit dah ,alih dia nyorok blakang tiang batu tuh ,naik hot wani and trus piee tukar beg dgn dia wani amik beg dia,dia usyar semcam yalah pelik lah dgn pakai baju macam nak piee qb then pakai kasut skolah .
Lepas tuh trus heret dia piee beli kasut nak smp punya but kdai tutup ,piee beli kasut trendy sket ,alamak sakit kaki.kami p popular wani nak beli buku next year (mak suruh) but ta jadik wani belikan mak wani buku doa :) pulak dah,p karokea semua ,turun2 smp dah buka ,piee lah beli kasut warna pink tali dia warna kelabu.then perut mmg duk bernyanyi mintak isi apa lagi piee cari kdai makan lah.
Kami makan kad kedai tomyam dalam bj tuh ,sapa lah kami nak makan mahal2 kan ?then kami pesan nasi putih dua ,telur bungkus ,tomyam(syahmi yang nak) ,daging merah ,sayur kalian ikan masin ,aku minum ais kosong jha ,dia pulak kata amiklah special2 sket ,eish tanaklah,dia amik air carrot susu wani minum uweks ,nasib ade air kosong wani tuh.kami makan macam suamiisteri kan ?hahah jgn jelus nasib tada anak jha kalau tak sure smua egad kami suami isteri ,ceh tipu galak smua ada.
Macam biasa dia teman wani smpai jejantas .sampai umah call dia jap ,eh mana ada rindu ,saja jha ,then sepanjang hari ta buka blog syg wani nih ,efbeee pun :)
Photobucket




Older Post | Newer Post