S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


2/11/2011 ON Wednesday, November 2, 2011 AT 10:21 PM

Ta tahu nak mulakan cerita dari mana ?rasa macam tah lah hehehe ,btw baru habis baca novel Ku Rela Cinta Ini Bertamu Kaki Novel punyalah ,wani mmg suka novel2 dia ohsem :) romantika ,habis air mata wani bederai baca novel tuh ,sedangkan dulu ta suka novel smpai gila cenginih .
Eh apa wani duk meraban ,karang kesian mamat tuh kempunan nak baca post wani nih .katanya bila baca post wani rasa puas ka lega wani pun x hengat , katanya lah bukan kata wani.okie back to the story tadi balik skola macam biasa n smpai kad bj aq mia lah duk panjangkan kaki nih and jengulkan leher macam kura2 duk cari dia ta nampak batang idung pun ,tunggu sait baru nampak.
Then trus p bj ,pi2 dia kata nak makan KN ,apa KN ?lah katak tempurang lah hangpa nih ,KENNY ROGERS  lah bukan kewarganegaraan,ha tuh yang mahai2 membazir duit jha makan .then ikut jha lah kerenah dia ,lagipun dari harituh dia ada gtau dia teringin nak makan kad KN n nak makan spaghetti .kesian punya pasai ikut daa.
Smpai kad situ dia kata tada selera pula da ,aduh mamat nih buad lah cepumas or cepugansa tah la .nasib wani tak hadiahkan dia jelling-jelingan manja ,sait apa pun tadak ,then wani cakap kan bagus beli novel ,trus kami piee popular kali ni dia blanja wani,wahhh saia syg awak .
­­­­wani n dia pusing kad section novel tuh mia cari novel yang best ,then jumpa satu novel nih Antara Rindu Dan Benci Kaki Novel punyalah .wani amik and trus kasi syahmi ,yah nak kasi dia baca ,pusing kad situ p mai ,p mai jumpa novel Bini Aq Tomboy Ke ? Kaki Novel punya jugaklah ,aq mmg cari karya dia ,so apa lagi cekau lah hari tuh nak pnjam kad kawan tah aq pun lupa so aq amik 2 novel tu lah.harga Kaki Novel nih tak mahai RM19 jha ,aq suka weyhhh ,even orang kata tak best , aq lain naaa.tapi disebabkan aq ahli popular smua jadik RM 34.20.eh macam promote free pulak dah.
Da habis beli novel piee makan pulak ,kad KFC makan burger jha ,air kongsi ,sebab tuh mmg style syahmi ,lagipun amik 2 gelas pun kami takan boleh habiskan .dah makan apa semua p kad pot kami wani baru egad nak top4 kad myra ,aduh pie naik bj kali nih kasi syahmi handfone and duit takod wani silap lagi ,serik oiii.
Lepas top4 trus piee bus stop ,amik bus berhenti kad bus stop sg nibong ,y ?wani piee  BSN ,da selesai urusan alamak hujan lebat ,duh duk kad tangga kedai kad situ ,tah lah kedai tuh tingkat atas so ada tangga ,duk tunggu ujan berhenti ,best duk mlawak dgn syahmi ,and malu skali bila wani degar guruh trus p peluk kaki dia ,duh abis terbang aq mia ego.then sebab sejuk dia kasi jaket dia ,yang duk ada dlam beg dia ,ada jaket buad keras mamat nih.
Lpas hujan reda kami pun p tunggu bas ,sait jha bus my ,alah bus ni my lah lambat orang nak luangkan masa dgn pengerang jantung pun payah .time dah naik atas jejantas syahmi jalan slow2 kasut dia lincin ,tulah sapa suruh pakai flipper lagi ,ha flip lah kau ,then wani kasi dia jaket but dia refuse :)dia kasi wani , rsaulah tu kad wani ,kan esok ada lawatan skola and dia ta ekud ,hahaha ,padan muka :P
Da la panjang sangat aq berceloteh !nak piee baca novel nih .

Photobucket



Older Post | Newer Post