S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


bestiee among bestiee ON Tuesday, November 1, 2011 AT 10:20 PM
Bestiee among bestiee ,wani rasa even korang ade sepuluh,sebelas,duabelas bestiee pun mesti ada sorang yang lekat dgn korang kan ?for me mmg smua lekat ,but for me my bestiee among bestiee bukanlah dalam kalangan bestiee wani .kenapa ?wani ta cereta apa2 pun kad bestiee wani macam wani ceta kad sorang nih ,smua rahsia wani tersemat kemas ,tapi tak semua wani ceta ,wani ta suka share  apa2 berkenaan life dgn orang ,but slama bersama dia mmg share sket2 ,sebabnya kantoi nages etc .dia paham sangat2 pangai wani ,even yang tersirat .dia macam bole baca ,tapi orang mesti kata alah mestilah kau kata macam tu dia kan … kau .nak tahu dia sapa ?he kejap2 .tapi dia really know me and same goes to me .so wani nak mintak kad dia even apa2 jadi antara kami wani nak dia sentiasa jadi bff wani .wani slalu harap dan doa dia akan jadi milik wani selamanya ,even kadang2 marah dgn dia.okie dia adalah my boyfriend tersayang ,tah kenapa rasa macam nih ,n kadang2 rasa dia macam abg wani ,dia slalu egad solat lah apa ,terutamanya benda yang wajib contohnya psal taruk kuku jelajela.dgn boy yang lain wani ta pena rasa macam ni ,jadi wani harap dia akan jadi yang terakhir dalam hidup wani.apa orang nak kata pun ta kisah lah jnji dia mmg wani anggap macam bestiee ,wani harap dia boleh membimbing wani menjadi wanita soleha ,even dia kongkong wani faham dia nak wani jadi pompuan baikbaik kan ?
Photobucket



Older Post | Newer Post