S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


ON Monday, October 31, 2011 AT 2:53 PM
Teringin nak bela hamster :)  suka sngat tgok binatang cumil2 ,tapi bela diri sendri pun ta bule ,nak bela hamster pulak ,tapi seyez hamster mmg cute miut .dulu ada kucing then bagi orang and then x bapa lama dia dah meniggal ,but kalau bela binatang peliharaan best boleh main kan ?bila lapang2 aq suka kacau hamster bila dia tengah lari dalam ape tah tuh yang roll tuh kasi benda tu ta boleh pusing.suka sangat ,gila mia cute .nanak ,tapi kan barang2 dia bnyak ,cost pun bnyak aih .

 comeiii ,dapat aq uli macam tepung ubi kayuuu .



Okie skang zaman suger glider kan ?ataupun sugie nama manja ,natang nih lagi mahal kan ?smpai ratusan hengget .fulamak smpan duit tuh buad blaja pun cukup ,mmg ramai kan bela ?adusss ,geram nih ,nak bela jugak2 ,tapa tunggu da keja nanti aq bela tapi nanak hamster.


Photobucket



Older Post | Newer Post