S Y A Z W A N I T Y P I N G
Follow here


Taman Belia ON Friday, November 4, 2011 AT 4:44 PM
Pagi smpai skola wani trus duk kad meja batu baca novel ,then rabiah my ,bacabaca novel sait trus piee kantin makan ya lah sat nak piee taman belia kalau x makan then p terjun mandi trus agak2 wani mia perut bernyanyi riang x ?teringat kad mamat tuh ,takod dia marah makanlah .habis makan apa semua wani piee cari kawan2.
Perhimpunan pagi macam biasa then trus p kantin untuk p lawatan tuh ,masuk duk tunggu bus my wani main dgn anak cekgu mimin ,abis puas main apa semua duk kad meja batu dgn ayu wani habiskan baca novel BINI AKU TOMBOY KE ?then bus mai.wani naik second bus ,bus first untuk lelaki ,bas depa ta cun kerusi tada corak ,bas kami lah cun .then bus tuh piee taman beli ,then piee taman botani then dah turun cekgu suruh naik balik .
Sebabnya ialah masa ta cukup kami kan balik 1.50 so habiskan masa kad taman belia saja lah.sampai sana kami semua melantak nasi putih plus ayam gorang .abis melantak main2 kad kolam budak2 .dah tuh piee kolam untuk umur tara2 kita nih ,perggghhh ramai budak lelaki plus skola almashoor ta silap wani ,turun buad dono bukan nak gedik tapi da piee takan nak canggak lagipun bukan sorang ramai.
Waktu tuh wani tengah diri kad kolam then kaparat punya jantan my p tolak wani masuk kolam ,trus smngat tersedak smua ada lah wani kejar dia ,egad wani suka ka nak main dgndia.mangkuk tingkat punya jantan .dah tu dalam kolam zarul pulak satu hal duk percik air ,da laa style macam ayah wani ,punya la wani try nak buad style dia ,then wani tnya cam na dia ajar lah but wani buad ta sehebad dia .
Time wani nun ayu naik duk tepi kolam adalah sorang jantan nih my ,my trus tolak ayu,ayu pun lembik jatuh trus lah ,then dia nak tolak wani ,actually bukan nak ,but mmg tgah tolak , wani pulak piee tarik baju dia tanak lepas semakin dia tolok semakin kuat wani tarik baju dia ,at last dua2 jatuh amik anx .then mmg dia asyik kacau kamilah ,time dia tgah gelak tu lah time nak balas dendam wani piee tolak dia ayu lah suruh .hahaha padan muka jatuh .
Dah mandi rasa lapar piee bag amik duit piee kedai , berkaki ayam tau ?banyak beruk kad tempat beg kami tuh cekgu duk halau.beli aiskrim kitkat,masa makan tuh wani tgok si beruk duk my blakang wani dgn ayu and zul lari pie kad kolam sebab beruk hambat kamy. wani trus terjun masuk dalam kolam tuh .time tgah makan depa smua bawak pelari barang2 yang ada kad kerusi tu takod beruk tu  kacau kod , wani wani nak piee amik tapi takot last2 suruh zul piee amik sebab dia duk buad hebad but dia kata aq pun takod ,alah cangak lah anx,tapa wani suruh dini pulak dia nampak lagi berani ,then dia piee amik thanks dini.
Lepas mandi kami piee lah tukar baju then bilik shower 2 saja punyalah ramai,then ayu masuk dulu lpas tuh orang smua da siap tgal wani ta mandi lagi and ayu ada dalam bilik tuh , wani dah nak nages ayu tamau kuar lagi ,then wani trus kuar sempat dia peril wani nak nages , wani masuk then mandi cepat2 trus pakai baju ,keluar bilik shower ,sikat rambut plus lap sket2 pakai tudung balik ,selipar ta bawak so kasut skola lah.kami orang last kuar bilik air smpai cekgu mai jemput :)
Keluar piee tgok smua duk tunggu kami kad taman permainan , waniduk kad jongkang-jongket kod then ada orang jerit weyh aq tgah makan ,usyar zarul ,haih mamt nih baru nak makan da duduk atas see-saw ta senonohg lah dia nih ,then trus blah join hazirah ,cikgu edzan and farid tangkap gamba style terbang tuh ,but gambar aq ta Nampak sangat tawakal lah ,tapa nanti tangkap dgn syahmi dia slalu tgkap gambar cam tuh :)
Smpai kad skola ta bule turun smpai cekgu mimin naik ,then dia kata dapat RM2 sorang fulamak bagus dah .dah tuh trus piee tandas ,balik tandas lalu depan kelas intensif form 5 ada ngusik ,and kata pa tah bagi kami malu !ser aq geram tahap gaban duh !buad dono blah piee tunggu bus.

ada jugak tangkap gambar ,ayu yang tangkap but tah mana laa gmbar tuh :)


Photobucket



Older Post | Newer Post